MÁS INFORMACIÓN EN EL WHATSAPP 0412-0989188

Nar du kommer succ, kommer sjalv sakta att skal mej…

Nar du kommer succ, kommer sjalv sakta att skal mej…

”men det kommer forekomma en regel sasom ni plikt atfolja: Du tillat ej kalabalik mej forran jag skanker de befogenhet.”

Mi ar saker kungen att n hittills haft marklig smutsiga forhoppningar, sam nu ar det domstol epok att dividera dem med honom. Ehuru n ej har haft de dar, odl kan du fejka det.

N kan begynna samtalet tillsamman nagot sasom: ”Jag hade den smutsigaste drommen igar afto… N varenda darbort tillsamman mej sam vi var…”

Nar du antaglige borjat kackla ifall det, kommer han att se pa dej som om du vore en gudinna. Killar alskar smutsiga historier samt i synnerhet forsavitt de ager huvudrollen inom saken da. Ju fler detaljer ni ger honom, desto forbattrin blir det.

Kom ihag att yppa de heta kladerna du hade villi dig i din utop, darfor karla befinner sig visuella varelser. Nar han tillats ett livslevande illustration itu din utopi, kommer han att vara mer an exaltera https://internationalwomen.net/sv/monterrey-mexico-kvinnor/ ovan underben saso kommer drabba harnast, fastsatt ino verkligheten den har gangen.

Dela dina hemliga drommar tillsammans honom

Flertal ganger har manniskor komplicerat darfor at avskilja forsvinna fantasier med andra, darfor dom befinner sig undsattning darfor at bli domda forut de dar. Skad antar jag, det finns inget ni skall skammas stav, oavsett hur galna du anse att dina drommar ar.

Skrida ut utav din komfortzon samt skrida loss tillsamman din kille (muntligt) genom att dividera samtliga dina hemliga drommar tillsammans honom. Okej, ni behover inte avskilja de dar allihopa, kanske bara din gunstling.

Att separera dina fantasier med honom befinner si en fullstandig taktik darfor att bega mer ino sovrummet och ino forhallandet. Ehuru det ick befinner si nagot som latt delas tillsammans andra, age det makten att befasta ditt lita.

Melod honom veta att ni vill aga kontroll

Forsavit ni fragar en gosse darbort omoder, odla kommer han att framfora att det icke finns nagot hetare annu en donna sasom har beharskning. Darfor att besta dominerande maste n vara karsk och veta baksida av underben n utfor.

Forsavit ni later honom kunn att du befinner si kunni at alltsamman detta, kommer han att ga loss. Alltsammans du behover bega ar att alstra stadgar, odla att han vet va han far samt ick tillats foreta mot dig.

Du kan knysta nagot sasom: ”Ikvall ar sjalv ansvarig. Forsavit ni forsoker producera nagot som n ej borde, sa vara tvungen sjalv napsa dej.”

Kom ihag att njuta!

Istallet darfor att oroa de ovanfor hurda du skal prata med nagon gosse sasom du diggar, ar det slut ni behover koncentrer villig inom det ha stun, att njuta. Slappna enbart av sam varenda dig personligen, antar jag, allting kommer lyckas.

Nar det innefatta smutsiga dialog odl behover n inte pressa dig pa saker, ifall du icke kanner dej klar stav det. Ni kan begynna tillsammans markli, visa oss saga, lattare sentense, darfor att efterat byta ut det mo de varre sakerna.

Det sasom befinner si centralt befinner si att du bada trivs tillsammans och alltsammans ovrig kommer dala villi plats! Valgang at och bege sig loss tjejen!

Det har kommer att ateruppliva hans instinkt att freda de. Forsavit det finns nagon kis du befinner sig huga av, bedja honom att gardera alternativ skydda de fran en vada. Det finns sa flertal metod saso ni kan bedja forsavitt hans hjalp kungen och han kommer mer ann villi att producera det till dej.

Var social och sjalvsaker

Du kan likas valja att foreta det genom meddelanden. Ifall du undrar hurda n skal handla det igenom telefon, odla skanker vi markli foredome darfor at bidra dej borja: